De beste iPhone van 2020: een overzicht van de opties over vier jaar

De beste iPhone van een vorig jaar kiezen lijkt misschien een eenvoudige taak, maar met de constante stroom nieuwe modellen kan het moeilijk zijn om te weten welke nog steeds een haalbare optie is. In dit artikel kijken we naar iPhones die in 2020 zijn uitgebracht om je te helpen beslissen welke in 2024 het beste bij je past.

2020 inhoud: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

.

In september 2020 introduceerde Appleó vier nieuwe iPhone-modellen: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Al deze toestellen betekenden een grote sprong voorwaarts op het gebied van design en prestaties ten opzichte van de vorige modellen.

Al deze functies worden hieronder samengevat:

• Design: Alle vier iPhone 12-modellen hebben het gebogen ontwerp van de vorige modellen ingeruild voor een vlakkere, modernere look met aluminium randen van vliegtuigkwaliteit.
  • .
  • Display: Alle modellen zijn voorzien van een Super Retina XDR OLED-display, dat een uitzonderlijke beeldkwaliteit biedt met levendige kleuren, diep zwart en een hoge helderheid
  • .
  • Processor: Elke iPhone 12 wordt aangedreven door de A14 Bionic-chip, de krachtigste processor van Apple bij de introductie. Deze chip levert ongelooflijke prestaties voor veeleisende taken zoals videobewerking, grafisch veeleisende games en multitasking.
  • Cámaras:.
    • iPhone 12 en iPhone 12 mini: deze modellen hebben een dubbel camerasysteem aan de achterkant dat bestaat uit een groothoeklens en een ultragroothoeklens aan de achterkant.
    • iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max: naast de groothoek- en ultragroothoek hebben deze modellen een telelens voor 2x optische zoom en tot 10x digitale zoom.
    • .
    .
  • .

"Wat is de beste iPhone van 2020 in 2024?

Om te bepalen welke van de iPhone 12s van 2020 in 2024 het beste bij je past, hangt af van je behoeften en budget. Hier is een gids om je te helpen de beste beslissing te nemen:

• Beste waar voor je geld: De iPhone 12 blijft ook in 2024 een uitstekende keuze. Hij biedt uitzonderlijke prestaties, een beeldscherm van hoge kwaliteit en een capabel camerasysteem met twee camera's, voor een betaalbaardere prijs dan de Pro-modellen.
  • Beste keuze voor gebruikers met kleine handen: De iPhone 12 mini is de meest compacte en lichtste iPhone die Apple tot nu toe heeft uitgebracht. Als je op zoek bent naar een krachtige telefoon die je gemakkelijk met één hand kunt bedienen, is de iPhone 12 mini de ideale keuze.
  • Betere camerakwaliteit: Als mobiele fotografie voor jou een prioriteit is, dan is de iPhone 12 Pro of de iPhone 12 Pro Max zijn de beste opties. Deze modellen bieden een veelzijdiger camerasysteem met een telelens voor superieure optische zoom en betere resultaten bij weinig licht.
  • Lange levensduur van de batterij: De iPhone 12 Pro Max heeft de grootste batterij van alle 2020-modellen, wat zich vertaalt in een langere batterijlevensduur. Als je je telefoon de hele dag intensief gebruikt, geeft de iPhone 12 Pro Max je de gemoedsrust dat je batterij niet leegraakt op de meest ongelegen momenten.

Extra overwegingen:

• Beschikbaarheid: Een nieuwe iPhone 12 vinden in 2024 kan een uitdaging zijn, omdat Apple de verkoop van zijn nieuwste modellen prioriteit geeft. Je hebt meer kans om deze iPhones te vinden via verkopers van derden of via mobiele telefoonabonnementen bij mobiele providers.
  • .
  • Software-updates: Een belangrijke factor om te overwegen is Apple's ondersteuning voor software-updates. Hoewel Apple iOS-updates voor zijn iPhones gewoonlijk tot enkele jaren na de release aanbiedt, is het mogelijk dat de 2020-modellen in de nabije toekomst het einde van hun software-updatecyclus naderen.

Conclusión

In 2020 markeerden de iPhone 12 en de bijbehorende Pro-varianten een belangrijke mijlpaal voor Apple. Hoewel er sinds de lancering vier jaar zijn verstreken, zijn dit nog steeds krachtige en capabele iPhones die in 2024 aan de behoeften van veel gebruikers kunnen voldoen. Gezien je budget, behoeften en prioriteiten, of je nu op zoek bent naar waar voor je geld, een compact formaat, een superieur camerasysteem of een lange batterijlevensduur, kan een van de 2020 iPhone 12s de ideale keuze voor jou zijn. Vergeet echter niet dat de beschikbaarheid van deze modellen beperkt kan zijn en dat ze het einde van hun software-updatecyclus naderen. Als beschikbaarheid en software-updates voor jou topprioriteiten zijn, kun je een nieuwer iPhone-model overwegen, zoals de iPhone 14 of iPhone 15.